28 Ekim 2013 Pazartesi

YENİ BİR YAŞAM İÇİN GDM İLE TANIŞIN......


Geleceği yönlendirmek isityorsanız öncelikle yaşamaınızı yönetmelisiniz.Unutmayın siz bir hizmetkar değil bir kralsınız.eğer kral olduğunuza inanırsanız sarayların kapısınıda açmış olursunuz.

           Her şey ama her şey düşüncede başlar .Düşüncelerinizi yönetmeyi bir kez alışkanlık haline getirirseniz gücü de elinize almış olursunuz.Yaşamınız ancak sizin düş gücünüzle zenginleşir aksi taktirde aynı şeyleri tekrar tekrar yaşarsınız.

               Hep inandığım ve hep söylediğim bir şey var o da doğu seçilmiş bir düşünce kadar uzağız hayallerimize.
 
        Silkelenin çığlık atın koşun ve kendinize gelin uykudan uyanmanın zamanı gelmedi mi? Zaman akıp geçerken ayağa kalkmanın kendine gelmenin tam zamanı değil mi?Evet tam şu anda yeni yepyeni bir düşünce ekin zihninize ve olacağına sonuna kadar inanın gerçekleşmiş kadar mutlu hissedin.  Tam şuanda enerjinizi tazeleyin ve tüm olumsuzluklardan kurtulun .Hiç sebep yokken kahkaha atın bırakın deli desinler umursamayın.

                  Enerjiniz, düşünceleriniz yenilendiğinde yeni bir yaşamın kapıları da sonsuza kadar açmış olursunuz.Aynı şeyleri tekrarlamaktan sıkılmadınız mı ?O zaman ne bekliyorsunuz? Şuandan itibaren yeni kararlar alın ve hayatınızı değiştirebileceğinize inanın .Kendinizi çirkin yalnız güvensiz ve boşlukta hissedebilirsiniz hiç sorun değil çünkü  tüm bu duygular birer algıdır ve algıların karşılığı beyindedir .GERÇEKLİK DEĞİŞTİRME PROGRAMIYLA TANIŞTIĞINIZDA  algılarınızı değiştirmeyi öğrenirsiniz .VE UNUTMAYIN ALGILARINIZ DEĞİŞTİĞİNDE TÜM YAŞAMINIZ DEĞİŞMİŞ OLUR.

             

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder